A-Team Podcast…

…är en av Sveriges snabbast växande livsstilspoddar. Namnet syftar i första hand på vad vi, Daniel Artfors och min bror Christofer Artfors har att säga eller tycka till om.

Här prats och skrivs det om det som intresserar oss mest. Teknik, mat, film, tv, musik, träning, och även ett och annat som passerar vår väg.

Annonsering

Eftersom det här drivs ideellt finns det inga finansiärer som kastar pengar på oss.

För att få det här till att gå runt så finns det annonser på bloggen.

Är du en av de få villiga att kasta lite pengar på oss, 

på en annons eller sponsra podden så är det bara att skicka ett elektroniskt brev till podd@a-teampodcast.se

så ska du se att vi ska att komma överens om något vi båda tycker passar.

 

Tipsa oss

Tipsa oss om ett ämne och bli belönad. 

Om du tipsar oss med något att skriva eller prata om så belönar vi dig med ett presentkort från Google, Apple, Microsoft eller Spotify med ett värde av 150:-. Allt du behöver göra är att skicka ditt förslag tillsammans med namn och epostadress till podd@a-teampodcast.se eller så beger du dig till vår kontaktsida och fyller i där, och så fort ditt tips är med i podden eller är publicerad skickar vid ett presentkort till dig, digitalt.

 

Känner du som läser det här nu att

Oj! Vad kul det skulle vara att få ära, berömmelse och stora rikedomar genom att prata i podden eller skriva i bloggen.

Då har du kommit helt fel. 
Det vi kan erbjuda däremot är att du utan någon som helst ersättning kan få vara del av att bygga på något du tror och brinner för. Med det brukar det komma ära och berömmelse, men det har jag inga som helst garantier för. Och vem vet en vacker dag kanske även rikedomar. Gör bara som så att du skickar ett elektroniskt brev till den berömda adressen: podd@a-teampodcast.se eller fyller i vårt kontaktformulärså kan vi diskutera vidare om vad vi kan erbjuda varandra.

Donera

Tycker du att vi gör ett bra jobb med den här podden/bloggen och vill stödja oss så kan du även donera en slant eller två. 

Alla pengarna som kommer in, antingen genom donationer eller annonser kommer att användas till drift och trustning. Eftersom det inte finns någon prylsponsor eller några låneprylar från tillverkare så köpa allt in för privata- eller donationspengar.

Alla bidrag mottages tacksamt via:

 Swish_300x300_budskap5

Donera