Allt har en ände, men korven har två

1 januari, 2017

Det är faktist med sorg i hjärtat som jag sitter här och skriver det här. Som ni kanske har märkt så har inte engagemanget i podden har varit det starkaste. Dels beror det på svikande lyssnarsiffror och dels beror det på, som de säger i staterna, because of resons, I vilket fall.

IMG_20151223_133200Mening var att vi skulle sammlas engång till och spela in ett avslutande avsnitt, men på grund av sjukdom och storhelg så blev det aldrig så, och det är därför jag skriver dessa rader. Jag avskyr nämligen själv att poddar bara slutar utan orsak och förklaring.

Vi har i alla fall, tillsamans kommit fram till att låta A-Team Podcast ta semester, ja, precis, semester. Vi har aldrig sagt att vi lägger ner utan vi kommer att låta podden vila, på i och för sig obestämd framtid, medans vi går vidare till andra grejer.

För er som gillar Ade’s skitsnack kan jag med varm hand rekommendera att lyssna vidare på honom och hans gelikar i podden Lördag hela veckan.

Gillade ni veckans filmtips? Då får jag be er att hålla ut. För det kommer att komma tillbaka inom väldigt snar framtid. Jag, Daniel, och bror min Christofer, filar just nu på ett helt nytt koncept när det gäller en film -och TV-podcast. Mer informatin kommer ni att hitta på mina sociala medier snart.

Ni som gillat teknik, och mig Daniel, kan ta er vidare till Linuxpodden här kommer jag att fortsätta att raljera om det som ligger mig varmast om hjärtat, teknik i allmänhet och Linux och öppen programvara i synnerhet. Jag har inte glömt er som gillar träning. Artfors Actionpodd, Sista kilometern eller Artforspodden, jag vet, jag har haft svårt att fokusera på ett namn. Kommer i alla fall komma tillbaka den med, snart.

Med det här vill vi i A-Team Podcast lyfta på hatten, önska er alla ett gott nytt år och på återseende.

Live long and prosper, may the force be with you, nano, nano, To infinity and beyond!

Comments are closed.

A-Team Podcast © 2016